Friday, May 14, 2021

Eastern Time: || Central Time: || Moutain Time: || Pacific Time:

Search Topic:
Advanced Search
Ylvahesen
Sergeant
Posts: 4
Posted on Sat Apr 17, 2021 2:44 am

Το “Wave Runner” adidas Yeezy Boost 700 θα κυκλοφορήσει ξανά το ερχόμενο καλοκαίρι του 2021, επιτρέποντάς σας να αναπληρώσετε το χρησιμοποιημένο ζευγάρι σας ή να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το πρώτο σας ζευγάρι. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2017, το adidas Yeezy 700 Wave Runner ήταν ένα από τα πιο πολυπόθητα ζευγάρια από τότε. Ενώ στην αρχή πολλοί δεν ήξεραν πώς να αισθάνονται για το μοντέλο ή το σχήμα του παπουτσιού, η χοντροειδής αίσθηση μεγάλωσε δραστικά στα sneakerheads σε ολόκληρο τον κόσμο και το colorway έχει γίνει μια από τις καλύτερες παλέτες Yeezy που χρησιμοποιούνται. Εγκατασταθεί ετησίως το 2018 και το 2019, πέρυσι είδαμε ένα κενό λόγω προφανών λόγων,  adidas yeezy Ελλάδα  αλλά τώρα καθώς η πανδημία μειώνεται, φαίνεται ότι ο Kanye και ο mba θα επανέλθουν στο φυσιολογικό με ένα restock να μειώνεται το 2021.

Το καλοκαίρι είναι βασικά εδώ και η Νίκη είναι κάτι περισσότερο από το να το απολαμβάνει. Αυτό το Air Max Plus, επίσης, στηρίζει τον πιο ζεστό καιρό μπροστά, καθώς προσθέτει φωτεινό πορτοκαλί και λευκό στο επερχόμενο χρώμα του. Κατάλληλο για τη σεζόν,  nike καλύτερη τιμή Ελλάδα  το ζευγάρι βασίζεται ελάχιστα στα μαύρα ουδέτερα. Αντ 'αυτού, το λευκό παίρνει το τιμόνι, φτάνοντας μέσω του άνω πλέγματος, της μεσαίας σόλας, της επένδυσης και της δαντέλας. Πάνω από την κορυφή, οι υποστηρικτικές επικαλύψεις κλιμακώνονται από ανοιχτό πορτοκαλί σε σκιά πολύ πιο έντονη. Τα Swooshes χρησιμοποιούν και τα δύο άκρα του φάσματος παρόμοια με τη γλώσσα και τη φτέρνα, των οποίων τα παστέλ-εσοστρώματα εφοδιάζουν με τα συνηθισμένα διακριτικά Air Max.

Την παραμονή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του ημι-ξεθωριασμένου Air Jordan 1 "Hyper Royal", η NIKE, Inc. παρήγαγε επίσημες εικόνες ενός παρόμοιου στιλ Nike Dunk Lower για γυναίκες. Το "Purple Pulse", ωστόσο, αναλαμβάνει το προσκήνιο.  nike γυναικεία  Ακολουθώντας άλλες δημοφιλείς επαναλήψεις της σιλουέτας χαμηλής κορυφής που εμφανίστηκαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες, το επερχόμενο ζευγάρι επιδίδεται σε μια "άχρωμη" λεία δερμάτινη βάση. Οι επικαλύψεις του Peter Moore γύρω από το μπροστινό μέρος του ποδιού, κατά μήκος της γλώσσας και σε όλη τη φτέρνα προσφέρουν ελαφριά αντίθεση με τα λευκά τους υποστρώματα, με ένα τυχαίο ξεθωριασμένο χρώμα "Hyper Royal" - που θυμίζει. Και ενώ είναι εντυπωσιακό, το αχνό μπλε παίζει απλώς ένα υποστηρικτικό ρόλο στο πλούσιο "Purple Pulse" που ζωντανεύει το σουέτ προφίλ και τα κεντήματα "nike" στη φτέρνα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών, ο Kanye West πλησίασε μια αποστολή στην οποία ξεκίνησε όταν εντάχθηκε στην adidas το 2013: να κάνει τον Yeezys διαθέσιμο σε οποιονδήποτε και σε όλους όσους ήθελαν. Παρόλο που ο αριθμός παραγωγής έχει αυξηθεί σε συγκεκριμένες κυκλοφορίες για να βοηθήσει στις προσπάθειές του, κυκλοφόρησε επίσης μερικά ζεύγη, με το Yeezy Boost 700 "Wave Runner" να ξαναρχίσει τον Αύγουστο. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2017 ως αποκλειστική προσφορά YEEZY SUPPLY,  ανδρικά adidas sales  το αυθεντικό μπαμπά του Mr. West που ξεκίνησε πάλι παγκοσμίως το 2018 και το 2019, με το τελευταίο να δίνει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ κοινό να απολαύσει την προσφερόμενη από το BOOST προσφορά που βοήθησε να πρωτοπορήσει σε μια αδιάσπαστη τάση παπούτσι. Η σιλουέτα Yeezy three hundred and fifty V2 είναι αναμφισβήτητα η πιο πανταχού παρούσα, αλλά το "Wave Runner" είναι φαινομενικά ένα από τα πιο ιδιόκτητα μονόχρωμα του (εάν μια βόλτα του SoHo και του Bronx οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα είναι οποιαδήποτε ένδειξ&eta.

Powered By: Bluethrust Clan Scripts v4 - Rocky Ice Theme
© Copyright 2021 BMF Gaming Network