Friday, May 14, 2021

Eastern Time: || Central Time: || Moutain Time: || Pacific Time:

Search Topic:
Advanced Search
kjws841p
Sergeant Major
Posts: 3
Posted on Mon Dec 28, 2020 8:09 pm

Met de grootste verplaatsing rennenomg.com van het hielvolume in de Nike-lijn van vandaag, heeft de Nike Air Max 720 nu de hoogste Air-eenheid van alle schoenen en verslaat zijn voorganger, de Nike Air Max 270. Deze verplaatsing is de sleutel tot de demping die je nodig hebt voor langdurig comfort van Hiel tot teen. Koppelingstechnologie met zijn unieke, omvangrijke look, de Nike Air Max 720 heeft officieel op eigen kracht de grond gebroken.

De Nike Air Max 720 herdefinieert het gezegde "te veel van het goede". Als je echter over de nike schoenen heren aanbieding technologie beschikt om de hoogste en langste Air-unit ooit te maken, wordt te veel van het goede iets geweldigs. Met zijn enorme hielondersteuning en demping gecombineerd met futuristische ontwerpen en aardekleurige kleurstellingen, is dit een voertuig dat alles opneemt en samenvoegt voor optimale prestaties.

De Air Max 720 is uniek ontworpen voor stappen in plaats van passen en heeft de hoogste Air-unit - die de lat hoger legt op het gebied van veerkracht en comfort. Dit nike air max 720 metallic goud betekent dat de 720 de meeste veerkracht heeft van alle Air Max-trainers. Het ontwerp zelf is geïnspireerd op de Deluxe, de 97, 98 en Air Max Plus - waarbij elementen van elk worden gecombineerd om een ​​gloednieuwe klassieker te creëren. De look en feel van de 720 wordt ook bepaald door de spanning tussen technologie en natuur, met overdreven proporties en op het landschap geïnspireerde kleurstellingen.

Voor zijn nieuwste release gaat de futuristische Air Max terug de ruimte in met een "Obsidian / Cosmic Fuchsia" -kleurig sterrenstelselarrangement dat zeker wat aandacht zal trekken. Het bovendeel heeft Top kwaliteit een rijke print uit de ruimte onder de zwarte schuine overlays. Hoewel de lay-out anders is dan de Air Max 90 Supernova, heeft de all-over-print op de 720 een vergelijkbaar kleurenpalet, met branding op de voorvoet, tong en hiel die zich overgeven aan de opvallende "Cosmic Fuchsia" tint. Onder de voeten zit deze Air Max 720 bovenop een Air-unit over de volledige lengte die is bekleed met beide titelkleuren, waarbij de marinevariant de plastic mal en buitenzool overneemt, terwijl de paarsachtige tint de doorschijnende Airbag bedekt.